fbpx

Mine referencer

daniel reference

Mit forløb med Daniel var utroligt godt og lærerigt. Det var et fantastisk forløb fyldt med – motivation, støtte og generel god kommunikation i forhold til, at blive bedre til alle øvelser og teknikerne indenfor disse.

Jeg kan stærkt anbefale Daniel som personlig træner, hvis du ønsker en træner som oprigtigt og ihærdigt går op i din udvikling og som holder din motivation oppe, selv hvis du har haft en lang dag. - Daniel

Mit forløb hos Daniel startede i januar måned efter mange og lange overvejelser, da jeg aldrig i lange liv har sat mine ben i et Fitness Center.

Jeg ville gerne af med nogle kilo, have styrket min muskelmasse og have en bedre balance. Jeg vidste, at jeg ikke kunne komme i gang alene, så derfor valgte jeg en personlig træner – Daniel.

Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Daniel er helt fantastisk – jeg følte mig mødt og mine forbehold omkring alder i forhold til fitness blev gjort til skamme. Daniel lærte mig at træne korrekt, lagde et program der passede til mig ud fra, hvad jeg havde fortalt, jeg ville have hjælp til. Daniel er en yderst inspirerende og en faglig dygtig træner. Under træningen både udfordrede og opmuntrede han mig, gav gode råd og hjælp til at komme videre på egen hånd. Efter få måneder kunne jeg mærke en markant ændring - en stor tak til dig Daniel for introduktionen til min ”nye verden”.

Jeg kan varmt anbefale Daniel. Jette

jette reference
kaya reference

Jeg besluttede for knap 5 måneder siden at begynde et personlig træningsforløb – men fandt hurtigt ud af at det er jo en jungle derude, for hvem skal man vælge!

Det var lidt tilfældigt møde med Daniel, men et møde jeg på mange måder er dybt taknemmelig for.

Daniel har formået at hjælpe og motivere mig, selv på dage hvor det har været svært at komme ud af døren. Så har han fundet overskuddet til at skrive. Ud over styrke, bedre kondition, så er min selvtillid styrket markant.

Daniel er virkelig god til at gennemskue lige hvad jeg havde brug for og vi fandt sammen ud hvordan træningen skulle tilrettelægges.

Selvom træningen er benhård, så er det altid en fornøjelse, fordi det er sjovt!

Daniel har altid højt humør og et glædeligt smil der velkommer én.

Han gør sig altid umage med forberedelserne, er super professionel og sørger for at gøre hver eneste træning unik og spændende. Jeg vil give Daniel min varmeste anbefaling som personlig træner – uanset dit mål, så er han manden der hjælper dig med at realisere den! - Kaya

Træning med Daniel har givet mig motivation til at forsætte min træning. Mormorarmene er på vej væk og mit energiniveau er steget markant. Alt i alt en super oplevelse - Lotte

daniel steffensen testimonial1
daniel steffensen testimonial2

Super fed oplevelse at have været igennem et træningsforløb med Daniel. Med udgangspunkt i mine ønsker, formår han at presse på og udfordre, så man rykker sig mere ned man selv lige havde regnet med. Det har været en virkelig god måde at komme i gang med styrketræning igen, og som også holder min motivation oppe og gør træningen sjov igen - Ditte

Jeg kan varmt anbefale Daniel. Mit mål var at få trimmet min topmave efter tre graviditeter og at blive stærkere. Jeg har foreløbig trænet med Daniel 8 gange nu, og jeg kan klart se og mærke en forskel. Som en bonus er jeg også blevet bedre til at løbe pga. min styrke.
Hos Daniel bliver man altid mødt af et kæmpe smil, hans store engagement smitter og træningen er altid sjov og varieret. Jeg har lært en hel masse, som jeg også kan bruge når jeg træner alene. Mit forløb har helt klart været pengene værd! - Camilla

daniel steffensen testimonial3